Git & Rut »

Masthead header
Git & Rut bio picture
  • Just nu pågår en stor ombyggnad av Git & Ruts hemsida! För bokning eller information, skicka ett mail till kristin@gitochrut.se eller ring 0731-594800

    Git & Rut är numera en del av Gräbba AB! Hos oss fotograferar vi först, sen får du se hela ditt urval och slutligen väljer du ut vilka du vill ha högupplöst. De du väljer levereras i både svartvitt och färg!

    Välkommen till oss!
    Kristin

Git & Rut + Gräbba = sant

I samband med flytten till Växjö har Git & Rut nu blivit en del av Gräbba AB, läs mer om den nya verksamheten på www.grabba.se. Det mesta ser likadant ut för dig som kund, hör gärna av dig om du har några frågor! Just nu laddar vi inför julruschen – fortfarande finns några datum kvar att boka in för julklappsfotona – men har du inte bokat än så kan det vara hög tid!  Vill du inte boka tid innan jul, så är ett presentkort på fotografering till någon en fantastisk julklapp!

Hoppas hösten är härlig!

:)Titti/Git & Rut, Gräbba AB.

Vi flyttar!

Efter två år på Torggatan 3 i Alvesta, stänger vi idag dörren för sista gången och säger 1000 tack till Alvesta! Men det tar inte slut…

Varför flyttar vi?
Lokalen, som vi älskar, är för dyr och för svår att hålla jämn temperatur i. Våra stora fantastiska skyltfönster är gamla och släpper in mer värme/kyla än vi kan hantera. Våra kunder kan ju inte svettas/frysa när de ska fotograferas! Vi trodde vi skulle stanna här för alltid, men nya bättre möjligheter har uppenbarat sig. Så vi anpassar oss och ser fram emot nästa steg.

Vart ska vi?
Git & Rut blir sambos med fantastiska fotograf Cecilia Forss på  Pär Lagerkvists väg i Växjö.  Vi har under våren inlett ett samarbete och Git & Rut kommer inom kort att vara en del av det nya gemensamma bolaget Gräbba AB – meeer om det senare!

Vad händer nu?
Sommarledigheten har gjort oss gott och nu ser vi fram emot en rolig höst! Vi renodlar vår affärsidé och behåller endast det som våra kunder älskar:  Barn- och familjefotograferingar i Git & Rut-stil med högupplösta filer som resultat. Till hösten förstärker vi även  med snabbare och smidigare leveranser.

 

 

 

 

Julrusch!

Hos Git & Rut är det julrusch som aldrig förr, och nya leveranser skeppas ut varje dag från studion på Torggatan 3 i Alvesta! För den som inte hunnit boka julklappsfotografering finns nu ett finfint erbjudande som lanseras i samband med julmarknaden i Alvesta den 1 december. Naturligtvis kan du boka redan nu:)

2 januari, 2013 - 08:54

Madelene Magnusson - Hej!

Min mamma, Aina Magnusson i Gemla, lämnade just ett meddelande till er. Men jag testar att maila också.

Vi bor egentligen i Stockholm men är här tills på söndag och undrar om ni har möjlighet att fota mina 3 1/2 åriga tvillingar?

Tacksam för snabb återkoppling!

Med vänlig hälsning,
Madelene Magnusson
070 621 03 04

Alt Aina 0470 67584